Betaalbare prijs voor hoge kwaliteit

Tarieven

Wanneer je besluit om een professionele schilder in huis te halen, betaal je voor de kwaliteit die een schilder levert. Deze kosten zijn volledig afhankelijk van wat er geschilderd of behangen moet worden. Ook zijn de kosten afhankelijk van de staat van het oppervlak en het voorwerk dat is geleverd. Hierdoor is het lastig om een vaste prijs te hanteren voor het binnenschilderwerk. Wil je een indicatie krijgen van de kosten voor schilderwerk? Vraag dan een offerte aan.

Van kozijnen tot deuren

Kosten buitenschilderwerk

De kosten voor buitenschilderwerk zijn iets makkelijker in te schatten. Dit komt doordat er een aantal type woningen zijn die over het algemeen op dezelfde wijze moeten worden geschilderd. Toch heb je ook hier de kanttekening dat de prijs hoger of lager uit kan komen vanwege de kwaliteit van het voorwerk. Voor de kosten van buitenschilderwerk kun je uitgaan van een gemiddelde prijs van:

  • Tussenwoning € 1.500 tot € 3.500 inclusief BTW
  • Hoekwoning € 2.500 tot € 4.000 inclusief BTW
  • 2 onder 1 kap € 3.500 tot € 6.000 inclusief BTW
  • Vrijstaande woning € 4.000 tot € 12.000 inclusief BTW

Alle soorten behang mogelijk

Kosten behangen door Stroot Schilderwerken

Als jij op zoek bent naar wandafwerking door middel van (renovlies) behang, dan heb je het juiste bedrijf gevonden. Onze professionals hebben jaren ervaring op het gebied van wandafwerking met behang en renovlies behang.

Door deze jarenlange ervaring weten we ook hoe verschillend de kosten kunnen zijn van behang. Hierdoor is het lastig om een vaste prijs te kunnen benoemen voor behangwerk. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren waaronder de ondergrond, het voorwerk en de grootte van de muren. Wil jij weten wat behangwerk voor jou gaat kosten? Neem dan contact met ons op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Meer weten over onze werkzaamheden?

Vernevelde verf voor strak resultaat

Kosten van lak- en latex spuitwerk

Het verven van je wanden met spuitwerk is efficiënt en snel. Door het gebruik van een airbrush die de verf verneveld met een snelheid tussen de 170 en 200 bar, is jouw woning snel voorzien van een prachtige laag verf. Maar net als bij de andere schildervormen, is het ook hierbij lastig vast te stellen wat de prijs gaat zijn voor je woning. Iedere woning is anders en de ene woning heeft meer hoeken of grotere muren dan de andere. Een gemiddelde prijs zal dan ook alleen maar voor verwarring zorgen. Wil jij weten wat de kosten zullen zijn voor spuitwerk? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!