Een egale en duurzame verftechniek

Latex spuitwerk

Ben jij op zoek naar een manier om snel, egaal en voordelig jouw muren en plafond te laten schilderen? Kies dan voor het latex spuitwerk van Stroot Schilderwerken! Bij ons ben je aan het juiste adres voor een snel en strak resultaat zonder de tijdrovende aspecten van het handverven. Zowel mogelijk voor bestaande bouw als nieuwbouw woningen.

De belangrijkste voordelen

Redenen om te kiezen voor latex spuitwerk

Het verven met de hand is enorm intensief en tijdrovend. Bovendien loop je het risico dat je strepen en vegen blijft zien. Dit is niet het geval met latex spuitwerk. Door jouw muren of plafond met spuitwerk te verven, kun je niet alleen sneller genieten van het resultaat, maar ben je ook gegarandeerd van een egaal en vlak oppervlak.

Bij latex spuitwerk maken wij gebruik van latex verf op basis van water. Deze verf heeft diverse voordelen voor plafond spuitwerk en muur spuitwerk, omdat het niet alleen enorm duurzaam is, maar ook snel droogt. Bovendien is latex spuitwerk erg ademend en goed schoon te maken met wat water en zeep.

Voordelig en snel klaar

Wat kost latex spuitwerk?

Net als al het soort binnenschilderwerk, worden de kosten van latex spuitwerk berekend per vierkante meter en het soort oppervlak dat geverfd moet worden. Ondanks dat de vierkante meters bekend zijn, kan het zijn dat het oppervlak meerdere lagen nodig heeft voordat de latexverf goed pakt.

Natuurlijk nemen wij bij Stroot Schilderwerk alleen maar hoogwaardige verf en kwalitatieve materialen mee. Hierdoor ben je altijd gegarandeerd van een strak resultaat, ondanks de staat van het oppervlak. Dankzij deze kwaliteit heb je altijd het beoogde resultaat en kunnen wij je volledige woning spuiten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wil je meer weten over airless spuitwerk?

Verneveld spuitwerk op muren en plafonds

Op welke manier leveren wij spuitwerk?

Bij Stroot Schilderwerken maken wij gebruik van een zogenoemde airless verfspuit. Tijdens het spuitwerk van je muren of plafond wordt de latex verf met een hoge druk uit de verfspuit geschoten. Door de speciale spuitkop en het spuitpistool komt de verf er met een specifieke hoeveelheid tegelijk uit.

Door deze druk komt de verf er als een nevel uit. Onze schilders brengen de nevel gelijkmatig aan op je muur of plafond. Door dit op de juiste manier te doen krijg je snel en eenvoudig en strak resultaat zonder dat je risico loopt op strepen of banen door kwasten en rollers.

De juiste professional voor je latex spuitwerk

Betrouwbare schilders voor jouw spuitwerk

Bij Stroot Schilderwerken ben je aan het juiste adres voor al je binnenschilderwerk en buitenschilderwerk. Met meer dan 10 jaar ervaring en als gecertificeerd schildersbedrijf weet je zeker dat je kwaliteit krijgt voor je geld. Ongeacht of je kiest voor latex spuitwerk of normaal verven, het resultaat spreekt voor zich.

Naast latex spuitwerk voor je binnenschilderwerk, kun je ook kiezen voor spuitwerk als je iets wilt laten doen aan je buitenschilderwerk. Onze schilders zijn namelijk ook opgeleid om lakspuitwerk uit te voeren. Dit spuitwerk is speciaal voor hout, kozijnen, ramen en deuren. Meer weten? Neem contact met ons op.