Duurzaam en beschermend

Lakspuitwerk

Wil jij de kozijnen, deuren en ander houtwerk van jouw bestaande woning of nieuwbouwwoning opfrissen en verstevigen? Kies dan voor de professionele lakspuiters van Stroot Schilderwerken! Met lakspuitwerk door een van onze ervaren schilders ben jij verzekerd van een mooie en strakke afwerking die nog jaren meegaat! Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan.

Ontzorging van A tot Z

Het proces van lak spuiten

Lak spuiten is de meest efficiënte manier om het houtwerk van je woning te beschermen tegen verschillende externe factoren. Lakverf wordt gemaakt van acryl, urethaan of epoxy. Al deze stoffen zijn perfect voor het jarenlang beschermen van je kozijnen, deuren en ander houtwerk.

Onze gecertificeerde spuiters weten precies hoe ze de lakverf moeten spuiten, want er komt heel wat bij kijken. Zo moet het hout eerst goed geschuurd worden zonder het hout te beschadigen. Bovendien is het belangrijk dat het houtwerk goed wordt ontvet. Wanneer dit niet goed is gedaan zal de lakverf ook niet goed pakken, wat ten koste gaat van de duurzaamheid.

Kies voor lakverf

De grootste voordelen van lakverf

Wanneer je besluit om Stroot Schilderwerk in te huren voor je lakverf geniet je van een hele hoop voordelen. Allereerst ben je verzekerd van een professionele afwerking. De geverfde oppervlakken zullen vrij zijn van strepen en vegen. Bovendien brengt de lakverf zelf ook een hoop voordelen met zich mee, waaronder:

  • Het is sneldrogend
  • In diverse kleuren en afwerkingen beschikbaar
  • Goede laagdikte wat resulteert in betere dekking
  • Duurzaam en hoge kwaliteit voor jarenlang strak resultaat

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u meer weten over airless spuitwerk?

Waar voor je geld

Wat zijn de kosten van lakspuiten?

We begrijpen dat je graag wilt weten hoeveel het spuiten van lakverf je gaat kosten. Het kostenplaatje is volledig afhankelijk van de kwaliteit van de ondergrond en het voorwerk zoals het schuren, ontvetten, plamuren en ontkitten. Om het gewenste resultaat te behalen is het dus belangrijk dat de voorbewerking van de ondergrond goed is uitgevoerd.

Nadat we de kwaliteit van de ondergrond hebben getoetst en onderzocht, gaan we kijken naar het aantal vierkante meters dat moet worden geverfd. Op basis van deze criteria kunnen wij een voorzichtige schatting maken van wat de kosten gaan zijn. Wil jij ook lakverf in je woning? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Stroot Schilderwerken.