Gelijkmatig, strak en egaal

De spuitwerk specialist

Ben je op zoek naar glad spuitwerk voor jouw plafonds en muren? Bij Stroot Schilderwerken zijn we gespecialiseerd in latex- en lakspuitwerk. We streven er altijd naar om jouw woning te transformeren en een gelijkmatig en strak resultaat te leveren. Lees meer over de mogelijkheden van spuitwerk in jouw woning en vraag vrijblijvend een offerte aan.

De voordelen van spuitwerk

Waarom je woning laten spuiten?

Het spuiten van muren is een goede oplossing voor de wandafwerking in jouw nieuwbouw- of bestaande woning. Je kunt natuurlijk zelf een verfroller pakken en je muren met de hand verven. Dit is een tijdrovende en intensieve klus en het resultaat laat te wensen over. Wij geven daarom altijd de voorkeur aan professioneel spuitwerk. Latex– en lakspuitwerk biedt namelijk een veel gelijkmatigere en naadloze afwerking. Hierdoor zien jouw muren en oppervlakken er niet alleen prachtig uit, ze zijn ook duurzaam afgewerkt! Bovendien gaat spuitwerk sneller en is het mogelijk in allerlei kleuren en afwerkingen, waardoor we altijd aan jouw wensen voldoen.

Eerlijke prijzen

De kosten van professioneel spuitwerk

Bij Stroot Schilderwerken begrijpen we dat budget een belangrijke rol speelt bij elke renovatie. Daarom werken wij altijd met concurrerende en transparante prijzen voor ons spuitwerk. Wij geloven namelijk in eerlijke prijzen, zodat je met een gerust hart kunt investeren in de uitstraling van je woning. Wil je een nauwkeurige schatting van de kosten voor professioneel spuitwerk in jouw woning? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Meer weten over spuitwerk door Stroot Schilderwerken?

Airless verfspuit

Spuitwerk met vernevelde verf

Bij Stroot Schilderwerken werken we niet met een standaard verfspuit. Wij voeren het spuitwerk uit met een airless verfspuit. Hierbij wordt de verf onder hoge druk verneveld, tussen ca. 170 en 200 bar. Met een elektrische pomp wordt het materiaal onder druk gezet en deze perst een specifieke hoeveelheid door de spuitkop van de airless verfspuit. Het voordeel van deze werkwijze? Je krijgt altijd een strak en egaal eindresultaat. En dat willen we! Strepen en banen op jouw plafonds of muren zijn met de airless verfspuit verleden tijd.

Een strakke afwerking

Lakspuitwerk door Stroot Schilderwerken

Bij Stroot Schilderwerken spuiten we niet alleen plafonds en muren. Je kunt bij ons ook terecht voor professioneel lakspuitwerk. Lak spuiten zorgt ervoor dat ramen, deuren, kozijnen en houtwerk strak afgewerkt worden. Hierdoor zie je geen kwaststrepen of aanzetten van een roller en krijg je een egaal resultaat.

Wanneer je kiest voor lakspuitwerk blijft de voorbewerking van de ondergrond hetzelfde, zoals schuren, ontvetten, plamuren en kitten. Dit is namelijk heel belangrijk om een strak resultaat te behalen. Na de voorbewerking zal er eerst een primerlaag aangebracht worden waarna de ondergrond afgewerkt zal worden met een laklaag.