Kwaliteit en een prachtige uitstraling

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk is echt een vak apart. Met buitenschilderwerk zorg je er niet alleen voor dat jouw huis er weer mooi uitziet, maar met de juiste verf wordt je huis ook beschermd tegen diverse weersomstandigheden, zoals extreme regen of langere periodes van droogte. Als gecertificeerd schildersbedrijf weten wij precies waar we naar moeten kijken tijdens het buiten schilderen.

Jarenlange kwaliteit

Wat is buitenschilderwerk?

Buitenschilderwerk is eigenlijk het allesomvattende woord voor al het schilderwerk aan de buitenkant van je huis. Net als bij jouw binnenschilderwerk, moet het buitenschilderwerk eens in de zoveel tijd worden bijgehouden. Dit is enerzijds om je huis weer strak in de lak te zetten, maar anderzijds ook om je huis weerbestendig te maken en houden voor een aantal jaar. Het schilderwerk voor buiten helpt namelijk om oppervlakken te beschermen tegen regen, wind en hagel en voorkomt eventuele scheuren en rot. Onder buitenschilderwerk valt dan ook:

  • Het schilderen van gevels
  • Het schilderen van deuren en kozijnen
  • Het schilderen van schuttingen
  • Het schilderen van bijgebouwen

Kwaliteit voor een goede prijs

Wat kost buitenschilderwerk?

De prijs van het schilderwerk dat je buiten uitgevoerd wilt hebben, is volledig afhankelijk van wat er geschilderd moet worden en de staat van het object. Zoals benoemd zijn er diverse zaken die onder buitenschilderwerk vallen en de kosten verschillen. Naast de verschillende objecten zijn de prijzen ook enorm afhankelijk van de staat en de grootte van de woning die geschilderd moet worden. De prijzen hieronder zijn dan ook gemiddelden en de prijzen kunnen afwijken.

  • Tussenwoning: €1.500 – €3.500 inclusief BTW
  • Hoekwoning: €2.500 – €5.000 inclusief BTW
  • Twee-onder-één-kap woning: €3.500 – €7.000 inclusief  BTW
  • Vrijstaande woning: €4.000 – €12.000 inclusief BTW

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Meer weten over buitenschilderwerk door Stroot Schilderwerken?

Veiligheid en langdurige kwaliteit met de juiste buiten verf

Waarom moet je kiezen voor een professional voor buitenschilderwerk?

We snappen dat je denkt: ‘’Het is veel goedkoper om zelf mijn buitenschilderwerk op te pakken.’’ En tot een bepaalde hoogte klopt dit. Wanneer je iemand inhuurt om jouw schilderwerk uit te voeren, zul je meer kosten maken. Maar je neemt hierbij wel professionaliteit in huis. Zo heeft het inhuren van een professionele schilder verschillende voordelen.

Je krijgt natuurlijk schilderwerk van gecertificeerde professionals. Wij nemen onze eigen materialen mee die speciaal gemaakt zijn voor buitenschilderwerk. Bovendien is de kwaliteit en de snelheid van een professional niet te evenaren. Door jaren aan ervaring is een professionele schilder vele malen sneller klaar  en levert hij vaak ook betere kwaliteit. Hierdoor kunnen jouw geschilderde objecten ook veel langer mee en heb je minder vaak schilderwerk voor buiten nodig. Ben je benieuwd naar het buitenschilderwerk van Stroot Schilderwerken? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.