Scheuroverbruggend met de uitstraling van stucwerk

Renovlies behang

Wilt u graag gladde muren, maar zit u niet te wachten op kostbaar stucwerk? Dan is renovlies behang zeer geschikt! Vliesbehang is enorm populair in nieuwbouwwoningen omdat het gebruikt wordt als haarscheur overbruggende toepassing. Maar ook voor bestaande woning biedt renovlies behang veel mogelijkheden. Lees verder om te ontdekken wat renovlies kan betekenen voor uw woning.

De voordelen

Waarom kiezen voor renovlies behang?

Naast dat renovlies eruit ziet als professioneel stucwerk, heeft het kiezen voor dit type behang nog veel meer voordelen. Wij sommen de voordelen van renovlies behang voor u op:

  • Naadloze afwerking voor een egale uitstraling
  • Scheur overbruggend
  • Snel aan te brengen
  • Strak en naadloos, vergelijkbaar met stucwerk
  • Geschikt voor (bijna) alle ondergronden
  • Krasvast, stootvast en krimpvrij
  • Sterk, isolerend en brandvertragend
  • Eventuele beschadigingen zijn makkelijk bij te werken

Betaalbaar en sterk

Wat is renovlies behang?

Renovlies is een soort behangpapier dat sterker is dan regulier behang zoals de meeste mensen wel kennen. Renovlies is een aantrekkelijke optie wanneer u zoekt naar een fijne wandafwerking. Veel mensen houden van de uitstraling van stucwerk, maar vinden het prijskaartje toch iets aan de hoge kant. Met renovlies kunt u dezelfde uitstraling verkrijgen als met stucwerk echter is het aanbrengen van renovlies gemiddeld 30% goedkoper dan stucwerk en renovlies is scheur overbruggend wat een groot voordeel is in nieuwbouw woningen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u meer weten over het aanbrengen van renovlies behang in uw woning?

Voor langdurig plezier

Renovlies behang in nieuwbouwwoningen

Het aan laten brengen van renovlies behang in een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Iets dat vaak wordt vergeten, is dat muren en gebruikt materiaal doorwerken na oplevering van de woning. Kiest u voor stucwerk, dan zult u zien dat na een aantal jaar scheuren gaan ontstaan in de wanden. Renovlies behang geeft dezelfde uitstraling als stucwerk. Het voordeel is echter dat renovlies behang de wanden beschermt en verstevigt, waardoor scheuren en naden geen kans krijgen. Daarnaast is renovlies behang ook nog eens goedkoper dan stucwerk. Er zijn dus alleen maar voordelen wanneer u kiest voor renovlies behang in uw nieuwbouwwoning.

Hoogwaardig, naadloos en duurzaam

Renovlies afwerken met latex

Wilt u graag uw renovlies afwerken met latex? Ook dan bent u van harte welkom bij Behangwerk.nl. Wij garanderen u een hoogwaardig, naadloos, duurzaam en mooi eindresultaat. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie of advies.