Wij kijken verder dan alleen schilderwerk

Over ons

Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan in de schildersbranche, besloot eigenaar Luuk Stroot dat het tijd werd om zelf aan de slag te gaan. In 2020 ging hij daarom op eigen voet verder onder Stroot Schilderwerken. In 2021 heeft hij besloten de naam te veranderen naar Behangwerk. Hier specialiseerde hij zich voornamelijk in de wandafwerking van nieuwbouwwoningen. Toch bleef de wens voor meer diversiteit aan hem knagen. Projecten van A tot Z kunnen voorzien van de juiste afwerking, zowel voor wand- en plafondafwerking als het reguliere schilderwerk. In 2024 ging Luuk daarom weer verder onder de naam Stroot Schilderwerken, dé specialist op het gebied van schilder-, spuit- en behangwerk!

 

Interieurs met een verhaal

De hoogste kwaliteit tegen een eerlijke prijs

Bij Stroot Schilderwerken staan we voor een open en transparante communicatie, zowel over onze werkzaamheden als over de prijs. Wij komen onze afspraken na, geven altijd een eerlijk advies en ontzorgen jou waar wij kunnen. We weten wat we doen en streven altijd naar het gewenste eindresultaat. Dat betekent dat we een project ook pas afronden wanneer jij als klant helemaal tevreden bent. Een hoogwaardige afwerking van jouw schilderwerk of behangwerk? Dat is bij ons vanzelfsprekend! Neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken.

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder

Schilders van topkwaliteit

Iedereen kan tegenwoordig een verfkwast pakken en zichzelf schilder noemen. Helaas zien we dit veel te vaak gebeuren. Om de garantie te kunnen bieden dat je met Stroot Schilderwerken kiest voor echte vakmannen, hebben wij ons aangesloten bij Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder. Hiermee laten wij zien dat we voldoen aan strenge kwaliteitseisen met betrekking tot kwaliteit, diploma’s, ervaring, veiligheid en betrouwbaarheid. Wij houden van het schildersvak, en dat laten we graag aan je zien!