De uitstraling van stucwerk

Dé specialist in renovlies behang

Wil je jouw muren netjes afwerken of opknappen maar zit je niet te wachten op kostbaar stucwerk? Wij hebben de oplossing voor je, en die oplossing heet renovlies behang. Renovlies behang, ook wel vliesbehang genoemd, is enorm populair omdat het zorgt voor een glad oppervlak zonder scheuren. Het heeft dezelfde uitstraling als een gestucte wand maar dan een stuk goedkoper en minstens net zo sterk. Ontdek wat renovlies behang kan betekenen voor jouw woning.

De voordelen

Redenen voor het kiezen van renovlies behang

Bij Stroot Schilderwerken hebben we jarenlange ervaring in het werken met renovlies behang. We brengen het aan op wanden in nieuwbouwwoningen, maar voor bestaande woningen is het ook zeer geschikt. Enkele voordelen van renovlies behang zijn:

  • Het werkt scheuroverbruggend
  • Het is snel aan te brengen
  • Het zorgt voor een strak en naadloos resultaat
  • Het is geschikt voor bijna alle ondergronden
  • Krasvast, stootvast en krimpvrij
  • Sterk, isolerend en brandvertragend
  • Makkelijk bij te werken bij beschadigingen

Betaalbaar en sterk

De kosten van renovlies behang

Renovlies behang mag er dan wel uitzien als professioneel stucwerk, het is (gelukkig) een stuk goedkoper! Met renovlies behang creëer je een vergelijkbare uitstraling, maar dan met een prijskaartje dat gemiddeld 30% goedkoper is dan stucwerk. Bovendien is het behang makkelijk en snel aan te brengen. Wil jij jouw wanden afwerken met renovlies behang? Neem vrijblijvend contact op met Stroot Schilderwerken. We bespreken graag alle mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Renovlies behang aanbrengen in jouw woning?

Duurzaam materiaal

Renovlies behang in nieuwbouw

Wordt er momenteel gewerkt aan jouw nieuwbouwwoning? Dan kom je vroeg of laat voor de vraag te staan hoe de wandafwerking eruit moet komen te zien. Iets dat vaak wordt vergeten, is dat muren en de gebruikte materialen nog doorwerken na oplevering van de woning. Vooral bij stucwerk zien we dat er na een aantal jaar scheuren ontstaan in de wanden. Bij renovlies behang komt dit een stuk minder voor. Renovlies behang beschermt en verstevigt de wanden juist, waardoor scheuren en naden geen kans krijgen.

Wat kun je van ons verwachten?

Onze werkwijze voor renovlies behang

Bij Stroot Schilderwerken staan we achter een open en professionele communicatie. Daarom hebben we onze werkwijze op het gebied van renovlies behang voor je uitgewerkt. Dit kan helpen bij het plannen van de wandafwerking in jouw nieuwbouwwoning. Ontdek wat je kunt verwachten wanneer je jouw wanden laat afwerken met renovlies behang door Stroot Schilderwerken.